«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 13 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Μνημόνιο με τους “8”

Στην εκδίκαση των προσφυγών των Χ. Λόπεζ, Ταυλαρίδη, Γαλανόπουλου, Ρόβα, Σαχσανίδη, Γεωργίου, Καλαϊτζής και Ζ. Λόπεζ παρέστη χθες ο πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης (φωτό), με τους Ηρακλειώτες να συμφωνούν σε καλό κλίμα με τους προαναφερθέντες πρώην παίκτες του ΟΦΗ για τη δοοοποίηση των οφειλών προς το πρόσωπο τους.
Παράλληλα, ο κ. Πουλινάκης συμφώνησε και με τον Γιάννη Χατζηνικολάου για κάτι ανάλογο και δη για τα δεδουλευμένα. Στα αγωνιστικά, ο Πετράκης θα έχει τους Μπανούση, Σαρ και Ιωαννίδη με τον Λεβαδειακό, αφού ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή του με Ατρόμητο και ΠΑΣ, ο Σαρ με τον Πανθρακικό και ο Ιωαννίδης με τον Ατρόμητο. Τέλος, ο ΟΦΗ ζήτησε 500 εισιτήρια από τους Βοιωτούς για τις ανάγκες των οπαδών του εν όψει του κυριακάτικου αγώνα.

Sportday

Εν αναμονή της απάντησης

Πεντακόσια εισιτήρια έχει ζητήσει απο τον Λεβαδειακό ο ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής και περιμένει την απάντηση του Γιάννη Κομηότη. για το αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα της κρητικής ΠΑΕ. Στη σύσκεψη που έγινε χθες Λιβαδειά, για τα μέτρα τάξης, σχετική απόφαση δεν ελήφθη, λόγω της απουσίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση μέχρι την Τετάρτη, για να ενημερώσουν τους φιλάθλους τόσο απο την Αθήνα, όσο και απο την Κρήτη, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρεθούν στο γήπεδο. Οσον αφορά τους τιμωρημένους παίκτες, ο Μηανούσης που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες επιλέχθηκε να απουσιάσει απο τα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο, ο Ιωαννίδης στο ματς με τους Περιστεριώτες και ο Σόρ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Φως

Γεμάτος στην Λιβαδειά ο ΟΦΗ

Οι επιλογές και οι αποφάσεις του Γιάννη Πετράκη αναφορικά με τα παιχνίδια πια οποία οι παίκτες θα εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών δείχνουν και τη σημασία την οποία αποδίδουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στο ματς της προσεχούς αγωνιστικής. Έτσι λοιπόν, με βάση όσα έγιναν γνωστά ο ΟΦΗ θα ταξίδεψε ι σχεδόν κομπλέ στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, καθώς ο Πετράκης αποφάσισε να μην εκτίσει κανένας ποινή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι στο ματς με τη Βέροια ο Μπανούσης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, ενώ στις τέσσερις έφτασαν οι Ιωαννίδης και Σαρ. Ο Μπανούσης λοιπόν θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα ματς με Ατρόμητο και Γιάννινα, ο Ιωαννίδης θα απουσιάσει από το ματς με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα λείψει από την αναμέτρηση της Κομοτηνης. Με βάση τα παραπάνω, αν καταφέρει και ο Μονιάκης να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς, που τον έχει αφήσει εκτός πλάνων στα τελευταία παιχνίδια, γίνεται αντιληπτό ότι ο ΟΦΗ μετά από αρκετό καιρό θα παρουσιαστεί κομπλέ σε αγώνα πρωταθλήματος. Την ώρα πάντως που γραφόνται αυτές οι γραμμές το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μονιάκη συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το θεμα της παρουσίας, ή όχι, φιλάθλων του ΟΦΗ στο ματς της Κυριακής; Ήδη υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στις 4 διοικήσεις των δυο ομάδων, χωρίς όμως για την ώρα να έχει απαντήσει ή ΠΑΕ της Βοιωτίας στο αίτημα της ηρακλειώτικης ΠΑΕ για χορήγηση εισιτήριων.

Σε συμφωνία με τους Ταυλαρίδη, Κάλαϊτζιτς, Γαλανόπουλο, Σαχσανιδη, Ρόβα, Γεωργίου, Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ ήρθε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, για την καταβολή των οφειλομένων τους. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Γιάννη Χατζηνικολάου ο οποίος μάλιστα συμφώνησε να πάρει τα δεδουλευμένα από τα χρήματα που του είχαν επιδικαστεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook