Mε 20 παίκτες στην Λιβαδειά ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ με τον Γιάννη Πετράκη να παίρνει στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι 20 παίκτες. 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι στην Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πετράκης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή και οι οποίοι είναι οι εξής:

Γουναρίδης, Συνάνης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Νύκταρης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Ροβίθης και Σαρ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Περογαμβράκης, Μονιάκης, Καπουράνης, Χαριτωνίδης και οι Γιαγκιόζης, Κολιακουδάκης, Αγριμάκης, Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς. Η αποστολή του ΟΦΗ «πετάει» στη 1.10 μμ. για την Αθήνα και από κει οδικώς με το πούλμαν της ομάδας θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Όσο αφορά τα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για την αυριανή αναμέτρηση ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί ξανά με σύστημα 4-2-3-1. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπούρμπος θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας – ο Ιωαννίδης στο αριστερό με τους Σαρ και Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μπανούσης, Βερόν θα αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, τον Λαμπρόπουλο μπροστά τους ως επιτελικός μέσος και τον Παπάζογλου στην επίθεση. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα βρεθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και θα αποτελέσει μια από τις επιθετικές αιχμές του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Λιβαδειάς. Άλλες αλλαγές στην 11αδα, σε σχέση με το ματς της Βέροιας, δεν πρόκειται να υπάρξουν ενώ θα παραμείνει ο Βιτώρος στο αριστερό άκρο της επίθεσης ώστε να επιτηρεί τον Πόι.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook