Επιστροφή Μονιάκη στο φιλικό – αγγαρεία με ΠΟΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές φάσεις, το οποίο οι παίκτες του ΟΦΗ είδαν σαν αγγαρεία, οι “ασπρόμαυροι” γνώρισαν την ήττα 1-0 από τον ΠΟΑ.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ωστόσο αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η επάνοδος του Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος μετά από ένα μήνα απουσίας -είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην 18/2-  επέστρεψε στην δράση. Ο Μονιάκης αγωνίστηκε περίπου 40 λεπτά στην σημερινή αναμέτρηση και έδειξε απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα.

Θετικά στοιχεία έδειξε και ο Μακρής, ο οποίος έκανε ένα καλό παιχνίδι σήμερα κόντρα στον ΠΟΑ και έδειξε απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μακρής λόγω και της απουσίας του Μπανούση ο οποίος είναι τιμωρημένος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Στην σημερινή αναμέτρηση ο ΟΦΗ αν και καλύτερος δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαιτερα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος όταν στο 28΄ο Ροβίθης επιχείρησε το σουτ και είδε την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Ροβίθης ήταν αυτός που απείλησε ξανά για τον ΟΦΗ, όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ, η μπάλα όμως πέρασε μόλις άουτ.

Μετά το 60΄, ο ΠΟΑ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μέσα σε 5 λεπτά είχε δύο καλές στιγμές με τον Συνάνη να πραγματοποιεί δύο εξαιρετικές επεμβάσεις και να κρατάει το μηδέν. Ο Συνάνης όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 68΄ με τον Γιακουμάκη να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 0-1 για τον ΠΟΑ.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Κολιακουδάκης, Χατζηκοσμάς, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Μακρής, Κανούλας Νύκταρης

Αγωνίστηκαν και οι Συνάνης, Φαζός, Δαμιανάκης,Μπολάκης

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook