Στον ΝΑΟ οδεύει ο “τελικός” με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον ΟΦΗ μετά τΙς σημερινές συναντήσεις της διοίκησης με τον Γιώργο Δεικτάκη και τον ταξίαρχο Ηρακλείου για το που θα γίνει το ματς με τους Ηπειρώτες .

Αντιπροσωπεία των ανθρώπων του ΟΦΗ συνεχίζει την δουλειά και “τρέχει” όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διεξαχθεί κανονικά στο “Γεντί Κουλέ” και μετά τις σημερινές συναντήσεις όλα δείχνουν για κάτι τέτοιο.

Η πτώση του πυλώνα στο “Γεντί Κουλε” έχει βάλει σε “αναμμένα κάρβουνα” τους ανθρώπους του ΟΦΗ ωστόσο η σημερινή συνάντηση φαίνεται να τους καθησυχάζει. Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη και τα μέλη της ΠΑΕ Γιώργο Βλαχάκη και Γιάννη Φασομυτάκη από το πρωί κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε ο “τελικός” με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διεξαχθεί στον ΝΑΟ του ΟΦΗ.

Η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ στην συνάντηση που είχε σήμερα με την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με τον ταξίαρχο κ. Καραμαλάκη και τον Γιώργο Δεικτάκη πήρε θετικά μηνύματα και όλα πάνε κατ΄ευχήν. Το όποια προβλήματα προέκυψαν ξεπερνιούνται με τους ανθρώπους της ομάδας να βλέπουν πως δεν τίθεται κανένα θέμα μετακόμισης στο Παγκρήτιο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook