Έτοιμος για τον “υπέρ πάντων αγώνα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ και άπαντες στην ομάδα παρουσιάζονται έτοιμοι για τον “υπέρ πάντων αγώνα”.

Μετά από μία ταραχώδης εβδομάδα που επικεντρώθηκε κυρίως στο που θα γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της πρώτης του πυλώνα στο “Γεντί Κουλέ” και λιγότερο κύλησε σε ρυθμούς ντέρμπι ο ΟΦΗ καλείται το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα να συνεχίσει ότι έχτιζε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές με Βέροια και Λεβαδειακό και να αγκαλιάσει την παραμονή του.

Στον ΟΦΗ μετά την οριστικοποίηση ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στο “Γεντί Κουλέ” και το “τρέξιμο” που έφαγαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, υπάρχει μεγάλη συσπείρωση κάτι που δείχνει και η παρουσία του Νίκου Μαχλά στην χθεσινή προπόνηση. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης, δείγμα της μεγάλης προσοχής και συσπείρωσης που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΗ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση στις 16:30. O Γιάννης Πετράκης φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια διλήμματα όσον αφορά τον καταρτισμό της 11άδας. Δεδομένη πάντως θα πρέπει να  θεωρείται η χρησιμοποίηση του Γιώργου Μακρή που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού παίζοντας στον άξονα και στο πλάι του Ματίας Βερόν ενώ από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοικτά σε ότι έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή και την επίθεση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook