Άλμα παραμονής για τον ΟΦΗ, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ και πλέον μόνο με αίτηση μπορεί να υποβιβαστεί. Γκολάρα ο Παπάζογλου ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορστο 17 όταν ο Παπάζογλου με σουτ  στο ύψος της περιοχής των Ηπειρωτών «εκτέλεσε» τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, οι Ηπειρώτες έδειξαν διάθεση να πιέσουν για την ισοφάριση. Όμως δεν κράτησε για πολύ, με τον ΟΦΗ να ισορροπεί το παιχνίδι γρήγορα-γρήγορα. Κι αφού η κεφαλιά του Κουτσιανικούλη δεν βρήκε στόχο από κοντά, ήρθε ακόμη μια «ατυχία» για τους Κρητικούς, αφού στο 59’, το ωραίο σουτ του Λαμπρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Φεγκρούς, με το 1-0 να παραμένει και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στο… κόλπο για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά μάταια.

Ο Κουτσιανικούλης στο 65΄ κλείδωσε τη νίκη για τον ΟΦΗ.Ο ΠΑΣ ξύπνησε αργά και το μόνο που έδειξε ήταν ένα καλό οκτάλεπτο στο τέλος όπου μείωσε και με τον Γιάκο στο 85. 

ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Σαρ, Μονιάκης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (54′ Ιωαννίδης), Λαμπρόπουλος (92′ Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (88′ Περογαμβράκης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (85′ Κειτά), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (72′ Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (83′ Νικλητσιώτης).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook