Τώρα ο Σαρ είναι έτοιμος 100%!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από ένα χρόνο προσαρμογής και επιστροφής σε συνθήκες αγώνων, ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει κάνει την διαφορά στην άμυνα του ΟΦΗ δείχνοντας στα τελευταία παιχνίδια τον στόπερ – κέρβερο της Σταντάρ Λιέγης.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα τον περασμένο Γενάρη, ο Μοχάμεντ Σαρ κάνει δηλώσεις στην μεικτή ζώνη του «Γεντί Κουλέ» και δέχεται ερώτηση σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας του. Ο 30χρονος στόπερ απαντάει εντελώς αφοπλιστικά: «Δεν είμαι ακόμα έτοιμος 100%».

Απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε κανένας να την ακούσει, ειδικά όταν το πρωτάθλημα έχει φτάσει στον Γενάρη. Ο ίδιος όμως – όπως έλεγε στους συμπαίκτες του – ήξερε πότε είναι απόλυτα έτοιμος.

Λίγους μήνες αργότερα με τις εμφανίσεις του αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο του ως κεντρικός αμυντικός. Άλλωστε, οι ατομικές διακρίσεις που είχε με την Σταντάρ Λιέγης και η ανάδειξη του ως κορυφαίος στόπερ στο βελγικό πρωτάθλημα τις χρονιές 2009 και 2010 δεν άφηναν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Στον ΟΦΗ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ φορμαρίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος μιας και η συμβολή του στα 3 τελευταία παιχνίδια ήταν καθοριστική.

Η δική του υπόθεση θα είναι μια από αυτές που θα απασχολήσουν έντονα τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου μιας και θεωρείται δεδομένο ότι την επόμενη σαιζόν θα… είναι άλλος Σαρ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook