Πλήγμα με Κουτσιανικούλη που χάνει και τον Ατρόμητο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του 25χρονου μεσοεπιθετικού που μένει εκτός 10 ημέρες και τίθεται νοκ άουτ και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο!

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Κουτσιανικούλης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 10 ημέρες! Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λείψει μόνο από το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό αλλά και από το επόμενο με τον Ατρόμητο για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Η απουσία του είναι τεράστια μιας και ο “Κούτσια” ήταν ιδιαίτερα φορμαρισμένος όπως φάνηκε και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και είναι δεδομένο ότι η απουσία του αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα για τον Γιάννη Πετράκη και τον ΟΦΗ.

Κατά τα άλλα στην σημερινή προπόνηση μπήκε στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Κυζιρίδης, ωστόσο αποχώρησε ο Κανούλας με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Τέλος οι Ζαζαράκης, Βιτώρος και Συνάνης συνέχισαν την θεραπεία τους σε συνδυασμό με ελαφρύ τρέξιμο.

Αύριο Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει στις 5 μμ. και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που το πρωί του Σαββάτου θα «πετάξει» για Αλεξανδρούπολη, μέσω Αθηνών και από κει οδικώς θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook