Να κάνει ένα ακόμα βήμα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με προπόνηση που θα ξεκινήσει σήμερα στις 17:00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΟΦΗ επί Κρητικού εδάφους καθώς στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια οδικώς για την Κομοτηνή .

Ο Γιάννης Πετράκης κάνει τα σχέδια του χωρίς τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο κοντόσωμος μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για τις 10 ημέρες κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λείψει μόνο από το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό αλλά και από το επόμενο με τον Ατρόμητο για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκτός μάχης για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι και ο Μοχάμετ Σαρ που είναι τιμωρημένος όπως και ο Παπάζογλου. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι πως θα έχει στην διάθεση του τον Ντένις Σόουζα και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνει τα σχέδια του χωρίς το κεντρικό.του αμυντικό δίδυμο. Ο Βραζιλιάνος αν και ταλαιπωρείται από ένα παλιό τραύμα  στην προπόνηση της Πέμπτης τόνισε στους συμπαίκτες του “ότι νιώθω πολύ καλύτερα, αν χρειαστεί θα παίξω και με ένεση”.

Με 4-4-2 και έκπληξη με Ροβίθη

Ο Γιάννης Πετράκης με όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις φαίνεται να επαναφέρει ξανά το 4-4-2. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα κάνει την έκπληξη δίνοντας φανέλα βασικού στον Μανώλη Ροβίθη ο οποίος θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Αλέξη Περογαμβράκη που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στην επίθεση. 

Από εκεί και πέρα, θα δούμε ξανά τον Γιώργο Ιωαννίδη σε ρόλο αριστερού χαφ ενώ στην δεξιά πλευρά θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με τους Βερόν, Μακρή στον άξονα. Εκπλήξεις δεν κρύβει ούτε η 4αδα στην άμυνα με τους Μπούρμπο, Μονιάκη στα άκρα και τους Σόουζα, Κουρδάκη στο κέντρο με τον τελευταίο να παίρνει την θέση του τιμωρημένου Σαρ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook