«Ντόπες» από Πουλινάκη και… “Δείξατε ότι έχετε καρύδια”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Διαψεύσατε όλους όσους σας είχαν τελειωμένους και δείξατε ότι έχετε… καρύδια» (!) τους είπε ο πρόεδρος του ΟΦΗ πριν την έναρξη της προπόνησης ζητώντας τους τη νίκη στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την κυριακάτικη αναμέτρηση ολοκληρώνεται όπου με βαθμό ή βαθμούς η ομάδα εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ.

Όπως γίνεται κατανοητό, το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για αυτόν τον λόγο σήμερα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ βρέθηκε στο ΒΑΚ όπου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους τόνισε ότι δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα για την μάχη της παραμονής και για αυτόν τον λόγο πρέπει να φύγουν αλώβητοι από την Κομοτηνή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα… όσα τους είπε ο Μάνθος Πουλινάκης στα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ όπου μεταξύ άλλων τους τόνισε ότι διέψευσαν τους πάντες που τους θεωρούσαν «τελειωμένους» επισημαίνοντας παράλληλα ότι «έδειξαν πως… έχουν καρύδια».

«Μπράβο για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, διαψεύσατε όλους όσοι σας είχαν τελειωμένους και δείξατε ότι έχετε… καρύδια. Δεν θέλω όμως να χαλαρώσει κανείς γιατί δεν έχουμε σωθεί ακόμα. Πάμε στην Κομοτηνή να πάρουμε τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» τους είπε χαρακτηριστικά ο Πουλινάκης που τους ζήτησε να δουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα τις 3 υπόλοιπες αγωνιστικές λέγοντας ότι «θέλω να πάμε σοβαρά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος γιατί η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Να κερδίσουμε στην Κομοτηνή και μετά στο επόμενο ματς που είναι το τελευταίο εντός, να το κάνουμε γιορτή. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook