Και… πάλι ο ΟΦΗ δίνει τον ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έπαιξε με την φωτιά, προδόθηκε από τον Γουναρίδη με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο ΧΑΖΑ γκολ και να καίγεται για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο την επόμενη Κυριακή!

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να καθαρίσει την παραμονή στην Κομοτηνή αφού με νίκη την εξασφάλιζε και μαθηματικά όμως τα ατομικά λάθη και η… καθυστερημένη αντίδραση του Γιάννη Πετράκη έφεραν την ήττα με αποτέλεσμα το ματς με τον Ατρόμητο να είναι ακόμα ένας ΤΕΛΙΚΟΣ!

Κόντρα σε έναν Πανθρακικό που δεν ήταν πολύ καλύτερος αλλά φρόντισε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Γουναρίδη, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στην Κομοτηνή με 3-1 και πλέον θέλει το ΤΡΙΠΟΝΤΟ κόντρα στον Ατρόμητο για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-5-1 και ενισχυμένο κέντρο μιας και απουσίαζαν οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου. Ο ΟΦΗ ήταν καλά οργανωμένος στην μεσαία γραμμή και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους που προέρχονταν από 6 σερί παιχνίδια δίχως γκολ! Και όμως κόντρα στον ΟΦΗ σκόραραν 2 φορές!

Το κακό ξεκίνησε στο 16′ όταν σε μια ανύποπτη φάση, ο Γουναρίδης βγήκε σχεόν κοντά στο κόρνερ κάνοντας λανθασμένη έξοδο και ο Λουσέρο με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ αντέδρασε αμέσως και με εξαιρετικό γκολ του Ιωαννίδη στο 23′ ισοφάρισε σε 1-1.

Δυστυχώς, η χαρά για τον ΟΦΗ δεν κράτησε και πολύ καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λουσέρο έβγαλε την σέντρα και ο Μπαϊκαρά με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Πανθρακικό.

Αυτό το γκολ αποτέλεσε την… “ταφόπλακα” για τον ΟΦΗ που δεν πίστεψε ποτέ στη νίκη με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν θεατής του παιχνιδιού γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 και τον Παπαδόπουλο να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κουρδάκη.

Ο ΟΦΗ όχι μόνο γνώρισε την ήττα από τον Πανθρακικό αλλά έχασε και τον Μακρή που αποβλήθηκε από το παιχνίδι με δύο κίτρινες κάρτες.

 

 

 

 

 

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook