Σαν να μην έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ στο ΟΑΚΑ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίπολης – εφόσον γίνει την Κυριακή – και όλη η ομάδα πρέπει να πάει στην Αρκαδία σαν να είναι το παιχνίδι ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ!

Στην χώρα του παραλογισμού και της… αηδίας όπου κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει, ακόμα και τώρα που παύονται οι κανονισμοί και οι νόμοι, είναι δεδομένο πως υπάρχει ακόμα ένα 90λεπτο που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Όμως στην Ελλάδα της παρανομίας και της παρακώλυσης δικαιοσύνης, το ότι θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ δεν είναι καθόλου δεδομένο.

Για αυτόν τον λόγο, ο ΟΦΗ οφείλει να πάει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με ΚΑΡΔΙΑ και ΨΥΧΗ σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στο ΟΑΚΑ.

Ο ΟΦΗ των 32 βαθμών δεν έχει σωθεί οριστικά και για αυτόν τον λόγο οφείλει και πρέπει να τα δώσει όλα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική θα ξεκινήσει το απόγευμα με τον Πετράκη να μην έχει στην διάθεση του, τους τιμωρημένους Κουρδάκη, Παπάζογλου και Λαμπρόπουλο ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μακρής, Ιωαννίδης, Μπανούσης και Σόουζα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook