“Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στην ΑΕΚ, κοιτάζουμε μόνο τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ δεν μπορούν να είναι εφησυχασμένοι από την απόφαση της ΑΕΚ και αυτό τονίζουν άπαντες μέσα στο στρατόπεδο της ομάδας. «Πάμε στην Τρίπολη για να παλέψουμε για τη νίκη» τονίζουν στον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κορυφώνεται με τις δύο τελευταίες προπονήσεις και στην ομάδα δεν κρύβουν την πίστη τους ότι μπορεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Για να γίνει όμως αυτό, κανένας δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του την οριστική τιμωρία της ΑΕΚ μιας και την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί η εκδίκαση της υπόθεσης από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Έτσι, με νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό), θα έρθει και η οριστική εξασφάλιση της παραμονής μιας και με τους 35 βαθμούς θα έχει οριστικοποιηθεί αυτός ο στόχος. Ο ΟΦΗ βέβαια κινδυνεύει να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη μακριά από την Κρήτη, κάτι που θα συμβεί μόνο αν έρθει το διπλό στην Τρίπολη.

Ακόμα και σήμερα, στον ΟΦΗ ήταν «κουμπωμένοι» με την υπόθεση της ΑΕΚ και δεν ήθελαν να κάνουν κανένα σχόλιο. Το μόνο που έλεγαν και επαναλάμβαναν ήταν το εξής: «Εμείς κοιτάζουμε μόνο τον ΟΦΗ, θα πάμε στην Τρίπολη για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να ξεμπερδέψουμε οριστικά».