“Να τελειώσουμε την παραμονή από την Κυριακή” το σύνθημα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντένις Σόουζα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς – όπως αναμενόταν – με τους Σαρ και Βερόν να τίθενται στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης όπου το σύνθημα είναι ένα: “Να ξεμπερδέψουμε με την παραμονή από την Κυριακή”.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και μοναδικός στόχος για την Τρίπολη είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα βγάλει μια και καλή ομάδα από την δύσκολη θέση. Στην ομάδα έχουν κατανοήσει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης μιας και φτάνοντας στους 35 βαθμούς τότε δεν την ενδιαφέρει τι θα γίνει στα άλλα γήπεδα.

Άπαντες μέσα στον σύλλογο έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα ώστε να πάει προσηλωμένος και προσγειωμένος στην Τρίπολη προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Άλλωστε, αυτό είπε και ο Πετράκης στους παίκτες του το απόγευμα της Πέμπτης, αυτή η τάση επικρατούσε και την Παρασκευή στο “Βαρδινογιάννειο”. Μάλιστα, αυτό έλεγαν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στις μεταξύ τους συζητήσεις όπου τόνιζαν ότι το χειρότερο σενάριο θα είναι να έχουν αγωνία μέχρι να εκδικαστεί από την ΕΠΟ η έφεση της ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook