Για το τρίποντο παραμονής στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή θα επιδιώξει να πάρει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ο ΟΦΗ (LIVE 19:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Oι “ασπρόμαυροι” ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα γήπεδα θέλουν νίκη ώστε να καθαρίζουν οριστικά με την υπόθεση παραμονή.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση της Παρασκευής, προσανατολίζεται σε ένα 4-5-1 με τρεις κεντρικούς μέσους (Μπανούση, Βερόν, Μακρή) ώστε να προσπαθήσει να ελέγξει το κέντρο και να αποκτήσει την κατοχή της μπάλας.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωαννίδης θα πάρει την θέση του τραυματία Μονιάκη ενώ οι υπόλοιπες θέσεις δεν κρύβουν εκπλήξεις. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Μπούρμπο να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Σαρ, Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης με τον Κανούλα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι παρακάτω: 

Γουναρίδης, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μακρής, Κυζιρίδης, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Αγριμάκης, Ζορμπάς, Μπούρμπος, Κανούλας, Νύχταρης, Ροβύθης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook