Oι καλύτεροι του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

To Gentikoule σας παρουσιάζει τους παίκτες που ξεχώρισαν στον φετινό ΟΦΗ.

Όπως σας ενημέρωσε χθες το Gentikoule o Ανδρέας Λαμπρόπουλος είναι ο MVP με 3 γκολ και 8 ασίστ παρακαλώ! Ο Λαμπρόπουλος έκανε καταπληκτική χρονιά και αναδείχθηκε καλύτερος στις ασσίστ του φετινού πρωταθλήματος με 8 που μετατράπηκαν σε γκολ από τους συμπαίκτες του.

Ο Θανάσης Παπάζογλου στην καλύτερη και πιο δημιουργική του σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 8 τέρματα. Έδωσε βαθμούς “χρυσάφι” στην ομάδα ενώ αρκετά από τα τέρματα που πέτυχε ήταν εκπληκτικής ωραιότητας πράγμα που του χάρισε και τον “τίτλο” του καλύτερου τέρματος της 27 αγωνιστικής.

Πολύτιμη βοήθεια πήρε ο ΟΦΗ και από τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη, ο οποίος με 6 γκολ έσπρωξε όποτε χρειάστηκε την ομάδα και έδειξε πως στην επιστροφή του στην ομάδα μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα όποτε κλιθεί. Το γκολ του “Πέρο” μάλιστα την 13η αγωνιστική αναδείχθηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής.

Μπορεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να είχε κάποια σκαμπανεβάσματα την φετινή σεζόν, ωστόσο δεν ήταν και λίγες οι φορές που βοήθησε την ομάδα να πάρει βαθμους. Μετά από αρκετό καιρό ολοκλήρωσε  το πρωτάθλημα με 5 γκολ  και έδειξε πως ο καλός “Κούτσια” είναι πολύτιμος για τον ΟΦΗ και “πονοκέφαλος” για κάθε αντίπαλο.

Ο Ματίας Βερόν βρισκόταν από την  αρχή του πρωταθλήματος μέσα στην πρώτη πεντάδα των πασέρ του πρωταθλήματος. Η απουσία του σε κάποια παιχνίδια προς το τέλος λόγω τιμωρίας των άφησε στην 6η θέση έχοντας 295 πάσες.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook