Η επόμενη (Μεγάλη) Εβδομάδα του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χρονιάρες ημέρες και στον ΟΦΗ φορτώνουν τις μπαταρίες τους εν όψει της επόμενης εβδομάδας που αναμένεται να είναι η πλέον καθοριστική σε πολλά ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Μετά τον οικονομικό απολογισμό – που όφειλε να κάνει – του Πουλινάκη, ακολουθούν μια σειρά από τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον ΟΦΗ και τα οποία είναι μείζονος σημασίας.

Αυτά αφορούν την έναρξη του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και το τι οφείλει να αποφασιστεί με το θέμα του προπονητή. Στον ΟΦΗ σέβονται και εκτιμούν απεριόριστα τον άνθρωπο αλλά και προπονητή Γιάννη Πετράκη και για αυτόν τον λόγο πρόκειται να κρατήσουν ανάλογη στάση και σε αυτό το θέμα που θα αποτελεί το Νο 1 ζήτημα συζήτησης στο Δ.Σ. της επόμενης εβδομάδας. Η παραμονή του Γιάννη Πετράκη συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες ωστόσο στον ΟΦΗ σεβόμενοι την προσφορά του στον σύλλογο και τον χαρακτήρα του επιθυμούν να κάνουν μαζί του την τελική συζήτηση.

Μια εβδομάδα που πρόκειται να είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ΟΦΗ μιας και θα παρθούν οι πρώτες αποφάσεις που αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρώτιστο μέλημα αποτελεί το θέμα προπονητή μιας και από εκεί θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός.

Πέραν εκείνου του ζητήματος, στον ΟΦΗ δεν θα βιαστούν να ξεκινήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τα εσωτερικά θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις μιας και θα περιμένουν τα αποτελέσματα της αδειοδότησης.

Βέβαια, ήδη υπάρχει ένας “κορμός” ποδοσφαιριστών ωστόσο στον ΟΦΗ επιθυμούν να ξεκινήσουν από το θέμα προπονητή. Η ονοματολογία καλά κρατεί, ήδη αρκετά ονόματα “καίγονται” μέσα από τα διάφορα δημοσιεύματα. Ωστόσο, ένα είναι σίγουρο: Στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνουν πισωγυρίσματα και ούτε θα προχωρήσουν σε ενέργειες που θα φέρουν την ομάδα πίσω. Θέλουν, ο ΟΦΗ να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο ώστε