Σαρ… στο πρόγραμμα για το 2014!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έδειξε στα τελευταία παιχνίδια την μεγάλη του αξία και στον ΟΦΗ θέλουν να τον κρατήσουν… μόνιμα στο Ηράκλειο με τον ίδιο να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Μοχάμεντ Σαρ ήταν, από πλευράς ονόματος, ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου για τον ΟΦΗ. Δύο φορές αμυντικός της χρονιάς στο Βέλγιο, τιτλούχος και βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Σταντάρ Λιέγης, ο Σαρ προερχόταν από μια διετή αγωνιστική αποχή.

Ανέβασε ρυθμούς από τον Γενάρη και μετά με αποτέλεσμα να είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος όπου στις τελευταίες αγωνιστικές πραγματοποίησε ηγετικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτήν κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του στον ΟΦΗ και μάλιστα ‘‘στάζει μέλι‘‘ για την αντιμετώπιση που είχε στην Κρητική ομάδα ενώ λέει τα καλύτερα για τον κόσμο.

Το συμβόλαιο του είναι ένα από τα έξι που λήγουν τον Ιούνιο και στον ΟΦΗ επιθυμούν διακαώς την παραμονή του γνωρίζοντας ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ακόμα καλύτερος μιας και η φετινή χρονιά ήταν σαιζόν προσαρμογής για τον θηριώδη Σενεγαλέζο στόπερ.

Οι συζητήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν αμέσως μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή με τον Σαρ να αποτελεί μια από τις προτεραιότητες για τον ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook