Μέχρι την Παρασκευή «κλείνει» το θέμα προπονητή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το «Πάσχα 2013» αποτελεί παρελθόν και στον ΟΦΗ πλέον απαιτείται να φουλάρουν τις μηχανές προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα προπονητή για τον ΟΦΗ που πλέον καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα και το πώς θα προχωρήσει η ομάδα. Στο Δ.Σ. που θα γίνει μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιάννη Πετράκη ενώ είναι δεδομένο ότι θα συζητηθούν και όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Θέματα που είναι νούμερο ένα στην «ατζέντα» και τα οποία αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, το μπάτζετ που θα κινηθεί ο σύλλογος και γενικά όλος ο σχεδιασμός τον οποίο θα ακολουθήσει.

Όπως γίνεται φυσιολογικό, για τα παραπάνω θέματα έπρεπε να παρθούν αποφάσεις πριν το Πάσχα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Ωστόσο, προτιμήθηκε να γίνουν αμέσως μετά το Πάσχα προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία στην λήψη αποφάσεων.

Βέβαια, ηρεμία και ΟΦΗ δεν μπορούν να «πάνε πακέτο» μιας και ήδη τα τελευταία 24ωρα αιωρούνται διάφορα στην ατμόσφαιρα που μόνο καλό δεν κάνουν στον σύλλογο ενώ όλοι περίμεναν ότι μετά από μια πετυχημένη – σε οικονομικό επίπεδο – αγωνιστική περίοδο θα είχε επέλθει η ηρεμία που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook