Δ.Σ. με ενδιαφέρον, αποφάσεις και ΗΡΕΜΙΑ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν του θέματος του προπονητή και όσων θεμάτων απασχολούν τον ΟΦΗ, πλέον το επόμενο Δ.Σ. θα αφορά και το ξεκαθάρισμα αλλά και τις διαφωνίες που έχουν προκύψει.

Η διάθεση που υπάρχει από όλους είναι να πέσουν οι τόνοι και η ομάδα να πορευτεί ενωμένη στην συνέχεια του καλοκαιριού που είναι ειδικά κρίσιμο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο χρόνος που ακολουθεί μέχρι την έναρξη της φετινής περιόδου είναι πολύ μικρός και απαιτείται να τρέξουν στον ΟΦΗ όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο μέσα σε ένα 40ημερο!

Με δεδομένο το γεγονός ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου, ο ΟΦΗ θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Οπότε, σε αυτό το 40ημερο θα πρέπει ο ΟΦΗ να λύσει όλα τα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει – δυστυχώς – στην κορυφή της ατζέντας όσα ακούγονται και… διαρρέονται δεξιά και αριστερά που αφορούν τον σύλλογο. Κάτι που δείχνει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού η πλευρά Μαχλά διαψεύδει τα σενάρια που κυκλοφορούν και αφορούν τον ίδιο. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook