Αναστόπουλος: «Έχω πει ότι την βρίσκω με τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην Athletic Press έδειξε έτοιμος για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ εκφράζοντας παράλληλα τα συναισθήματα του για το πώς νιώθει στο Ηράκλειο. Ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς για τον «πλανήτη ΟΦΗ» ήταν και αυτό του 53χρονου τεχνικού. Άλλωστε, ο Νίκος Αναστόπουλος είχε έναν βαρυσήμαντο ρόλο στις εξελίξεις που αφορούσαν την ομάδα καθώς με την στάση του και την συμπεριφορά του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ΟΦΗ, απέδειξε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και το συναίσθημα αλλά και οι ειλικρινείς προθέσεις.

Ο «Αναστό» με δηλώσεις του στην «Athletic Press» έδειξε ότι η παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ είναι… «αυτονόητη» όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος. «Έχω πει ότι την βρίσκω με τον ΟΦΗ. Αυτό τα λέει όλα λοιπόν» ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε αναφερόμενος στις σχέσεις του με το Νίκο Μαχλά «τα βρίσκουμε με κλειστά μάτια».

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην «Αthletic Press» εμφανίστηκε έτοιμος για την επόμενη μέρα… «Έχω πλάνο και ξέρω που θα βαδίσω. Η ομάδα θα διατηρήσει τον βασικό κορμό της. Δεν γίνεται να διώξουμε 17 παίκτες για να πάρουμε άλλους 17. Έχω σκέψεις αλλά θα τις κουβεντιάσω με τον πρόεδρο όταν έρθει η ώρα. Θα περιμένουμε το επίσημο και θα προχωρήσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook