Ο Παύλος Δερμιτζάκης στο Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μιλάει – για πρώτη φορά – στο Gentikoule και τονίζει ότι υπάρχει πρόθεση από όλες τις πλευρές για να αναλάβει τα ηνία του ΟΦΗ.

Ο Καβαλιώτης (και σχεδόν Κρητικός λόγω της πολύχρονης παρουσίας του) τεχνικός αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου και πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την εύκολη παραμονή του Πανθρακικού στην Σούπερ Λιγκ.

Ο ίδιος αποτελεί το νούμερο 1 στόχο των ανθρώπων του ΟΦΗ – όπως αποκάλυψε το Gentikoule, έγινε η πρώτη επαφή με το Νίκο Μαχλά – και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Μιλώντας στο Gentikoule ο Παύλος Δερμιτζάκης επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες και τόνισε ότι “μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει μια συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να ακούσω το πλάνο και τους στόχους που έχουν θέσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα συζητήσουμε και θα δούμε που θα καταλήξει αυτή η κουβέντα”.

Όσο για το πως βλέπει ο ίδιος το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ο Παύλος Δερμιτζάκης απάντησε λέγοντας ότι “όταν ενδιαφέρεται για εσένα μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν μπορεί παρά να μην σε τιμάει αυτό το ενδιαφέρον. Ζούσα στο Ηράκλειο για πάρα πολλά χρόνια και γνωρίζω τι σημαίνει ΟΦΗ. Δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα αλλά ένας πολύ μεγάλος σύλλογος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook