Στο… τιμ του Παύλου η “διαφορά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο τεχνικό τιμ που θα έρθει με τον Παύλο Δερμιτζάκη εστιάζεται η διαφορά και για αυτόν τον λόγο δεν επήλθε οριστική συμφωνία στην συνάντηση της Δευτέρας. Παρ’ όλα αυτά και για τις δύο πλευρές (είτε τον ΟΦΗ, είτε τον Δερμιτζάκη) αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για την συμφωνία τους.

Πέραν του Γιάννη Ταουσιάνη (του οποίου η παρουσία θεωρείται δεδομένη) και για τον οποίο υπάρχει πλήρη εκτίμηση για τις γνώσεις του και τον χαρακτήρα του, ο Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε και την έλευση του τεχνικού τιμ με το οποίο συνεργάστηκε ο ίδιος στον Πανθρακικό. Ο λόγος για τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Μιχλόπουλο και τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη με τους οποίους ο Παύλος Δερμιτζάκης συνεργάστηκε στον πάγκο του Πανθρακικού για όσο διάστημα βρέθηκε στην Κομοτηνή. 

Παρ’ όλα αυτά, ο Παύλος Δερμιτζάκης στις συζητήσεις που είχε, τόσο με τον Μάνθο Πουλινάκη όσο και με το Νίκο Μαχλά, δεν εμφανίστηκε σε καμία περίπτωση κάθετος στις απαιτήσεις του και τα “θέλω” του που αφορούν το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ. Κάτι που σημαίνει ότι η παραπάνω απαίτηση του Παύλου Δερμιτζάκη δεν σημαίνει ότι δεν διαπραγματεύεται. Ο ίδιος όπως είπε στους ανθρώπους του ΟΦΗ δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει και με τους ανθρώπους που αποτελούν το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ωστόσο για εκείνον μπαίνει σε προτεραιότητα το δικό του τιμ με το οποίο συνεργάστηκε στον Πανθρακικό.

Απλά, το θέμα βρίσκεται προς συζήτηση μιας και στον ΟΦΗ δεν θέλουν να ανεβάσουν αρκετά ψηλά το μπάτζετ που αφορά το τεχνικό τιμ αλλά και επειδή υπάρχει εμπιστοσύνη στους Σάκη Παγωμένο, Σωτήρη Ρούσση.

Το ευχάριστο είναι ότι Δερμιτζάκης και ΟΦΗ συμφωνούν σε αρκετούς τομείς που αφορούν τόσο το μπάτζετ όσο και τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός βλέπει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ ως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει το δέσιμο του με τον σύλλογο – απόρροια της πολύχρονης παρουσίας του στο Ηράκλειο.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι την Τετάρτη – το αργότερο – θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, και με βάση τα παραπάνω δεδομένα, θα πρέπει να υπάρξουν πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις στις απαιτήσεις των δύο πλευρών (ΟΦΗ & Δερμιτζάκη) ώστε να μην καταλήξουμε σε… γάμο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook