Τα «κοινά σημεία» των δηλώσεων Δερμιτζάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η φράση «βρίσκουμε πολλά κοινά σημεία» στις δηλώσεις που έκανε ο Καβαλιώτης τεχνικός αποτυπώνονται στις συζητήσεις που είχε χθες με τους Πουλινάκη, Μαχλά.

Πέραν των όσων είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ, στο τραπέζι έπεσε το θέμα του μπάτζετ της επόμενης περιόδου αλλά και η δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών που θα κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε να μάθει από τους ανθρώπους του ΟΦΗ τις προθέσεις τους για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Όπως του είπαν, πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνουν 4 με 5 μεταγραφές πρώτης γραμμής που δεν θα ξεφύγουν ωστόσο από την οικονομική πολιτική του τελευταίου χρόνου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός άκουσε με ικανοποίηση τα όσα του είπαν για το μπάτζετ και την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ μιας και ο ίδιος γνωρίζει το μέγεθος του συλλόγου αλλά και την πίεση που υπάρχει για καλά αποτελέσματα.

Οι παραπάνω τομείς ήταν και οι πλέον σημαντικοί για τον άξονα της συμφωνίας του ΟΦΗ με τον Παύλο Δερμιτζάκη και πλέον απομένει να διευθετηθεί το κομμάτι που αφορά τους συνεργάτες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook