Πετράκης: «Περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός βρέθηκε την Παρασκευή στο ΒΑΚ (όπως αποκάλυψε το Gentikoule) και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πίστη του για την πορεία του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα.

Το Gentikoule αποκάλυψε χθες ότι ο Γιάννης Πετράκης βρέθηκε στο «Βαρδινογιάννειο» προκειμένου να μιλήσει για τελευταία φορά στους ποδοσφαιριστές του. Με αυτήν του ενέργεια έδειξε για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και άψογο επαγγελματία.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ο πρώην τεχνικός της ομάδας τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν και δήλωσε περήφανος για το διάστημα που ήταν μαζί στην ομάδα.

«Ο στόχος της ομάδας επετεύχθη και τον πετύχαμε όλοι μαζί. Είμαι περήφανος που συνεργαστήκαμε και σας ευχαριστώ για όλον αυτόν τον καιρό που ήμασταν μαζί» τους είπε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης που στην συνέχεια αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία τους εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες τους: «Είμαι βέβαιος ότι τη νέα χρονιά μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλύτερα. Υπάρχει ένας κορμός παικτών που θα βασιστεί ο ΟΦΗ και σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι. Εγώ σας πιστεύω ότι μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα πολύ ψηλότερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook