ΟΦΗ – Σαρ θέλουν να συνεχίσουν μαζί, το εμπόδιο η οικογένεια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως έχουμε γράψει ξανά, στον ΟΦΗ θέλουν να “δέσουν” τον Σενεγαλέζο στο Ηράκλειο, ο ίδιος το θέλει επίσης όμως μπαίνει εμπόδιο ένα οικογενειακό θέμα στο οποίο ζητείται λύση.

Η παραμονή του 30χρονου στόπερ αποτελεί και επιθυμία του Παύλου Δερμιτζάκη και μάλιστα ήδη έγινε μια πρώτη κουβέντα με τον Καβαλιώτη τεχνικό που του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ. Και μπορεί να μην μπαίνει εμπόδιο το οικονομικό αφού ούτε ο Σαρ έχει υπέρογκες απαιτήσεις όμως στην μέση… μπαίνει η κόρη του που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το σχολείο της.

Η οικογένεια του Σαρ μένει μόνιμα στις Βρυξέλλες και αυτήν την χρονιά δεν τον ακολούθησε στο Ηράκλειο. Ωστόσο ο Σενεγαλέζος στόπερ επιθυμεί να την φέρει στην Κρήτη και παρουσιάζεται ένα πρόβλημα με το σχολείο της κόρης του καθώς χρειάζεται να φοιτήσει σε γαλλόφωνο.

Το παραπάνω είναι το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει στις συζητήσεις των δύο πλευρών για να ανανεωθεί η συνεργασία τους αν και στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οποιαδήποτε προσπάθεια προκειμένου να μην χαθεί ο Σαρ.

Άλλωστε, ο έμπειρος στόπερ έδειξε ότι την επόμενη χρονιά μπορεί να αποτελέσει τον “ογκόλιθο” της άμυνας του ΟΦΗ μιας και η αξία του φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια όπου πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook