Να, ποιοι έστησαν τον ΟΦΗ το 2010!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι για το ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν τον ΟΦΗ το 2010 με αποτέλεσμα να χάσει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Ο διάλογος του Αχιλλέα Μπέου με τον Θανάση Κανελλόπουλο αποκαλύπτει την σκευωρία εις βάρος του ΟΦΗ.

Oλοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την δράση του παρασκηνίου που είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό τον έλεγχο του. Ένας από αυτούς είναι ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Θανάση Κανελλόπουλο με τον πρώτο να αναφέρεται στην δράση του το 2010 και την βοήθεια που του παρείχε ο Νικόλας Πατέρας.

“Να προσέχω, κατάλαβες; Και του’πα πες του το ίδιο. Ισχύει, αλλά εγώ πες του είμαι άντρας, ό,τι και να γίνει αυτά που ξέρω και έχω κάνει μαζί του τα κρατάω για πάρτη μου… (ακατάληπτο) για αλητείες μιλάμε για διαιτητές για αυτά, ότι εγώ του χρωστάω σ’ αυτόν που ανέβηκα Α’ Εθνική, ότι έπαιρνα στη Β’ Εθνική. Και παίρνω 5.000.000 τώρα, μιλάμε (ακατάληπτο) πράγματα, και του είπα πες του ότι αν με βοήθησε μια φορά να φέρει τον άνθρωπο μπροστά. Εγώ εκμεταλλεύτηκα το όνομά του (ακατάληπτο) τίποτε άλλο δεν έκανε για μένα, αντίθετα εγώ του’ κανα πολλά πράγματα τα οποία τα κρατάω για μένα” είναι τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου αναφερόμενος στην δράση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού.

“Οι μάσκες πέφτουν” και τα λόγια αρχίζουν να γίνονται περιττά… Όλα αρχίζουν να ανακαλύπτονται για την “βρωμιά” που υπήρχε στην Β’ Εθνική το 2010 με αποτέλεσμα να “κάψουν” τον ΟΦΗ όλοι εκείνοι που τώρα καταζητούνται και οδηγούνται στην φυλακή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook