4ωρη σύσκεψη κορυφής για το νέο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύωρη συζήτηση είχαν το πρωί της Πέμπτης Πουλινάκης, Μαχλάς και Δερμιτζάκης ξεκινώντας τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου με τον Καβαλιώτη τεχνικό να παραδίδει λεπτομερώς την έκθεση του για τον ΟΦΗ που θέλει!

Σε μια συνάντηση που διήρκεσε περίπου 4 ώρες (!), οι Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Μαχλάς και Παύλος Δερμιτζάκης ανέλυσαν τα πάντα που αφορούν τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου.

Στο τραπέζι έπεσαν τα «θέλω» του Δερμιτζάκη και το που χρειάζεται η μεταγραφική ενίσχυση αλλά και το μπάτζετ του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά. Ο 44χρονος τεχνικός παρέδωσε πλήρη έκθεση στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ με… ονόματα και διευθύνσεις.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για μεταγραφές σε θέσεις που πονάει η ομάδα με τις θέσεις του τερματοφύλακα αλλά και των στόπερ να είναι εκείνες που «καίνε» την ομάδα.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και τα προπονητικά κέντρα που εξετάζονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, εξετάζονται προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία αλλά και στην Β. Ελλάδα και ανάλογα με το… κόστος θα αποφασιστεί που θα πάει ο ΟΦΗ για προετοιμασία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook