Τι ισχύει με τον Μπούρμπο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί στην Αθήνα να έχουν… ήδη κάνει παίκτη της ΑΕΚ όμως τα δεδομένα για τον 30χρονο δεξιό μπακ είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο Χρήστος Μπούρμπος δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ούτε και έχει συναντηθεί με κανέναν από τους παράγοντες της. Όσα γράφονται, αγγίζουν τα όρια της υπερβολής – όπως συνήθως συμβαίνει με τα μεταγραφικά ζητήματα των τριών ομάδων της Αθήνας.

Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ αναχώρησε την Τετάρτη από την Κρήτη καθώς ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στο «Βαρδινογιάννειο» και κατά συνέπεια ξεκίνησε τις διακοπές του.

Ο ίδιος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από την παραμονή του στον ΟΦΗ. Και αυτό είναι κάτι που το έχει τονίσει και επαναλάβει αρκετές φορές. Και σε αυτόν τον τομέα επικεντρώνεται η προσοχή του: Στο πως θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ.

Μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει κάποια επαφή λόγω του ότι στον ΟΦΗ περίμεναν την έκθεση του Παύλου Δερμιτζάκη ο οποίος έχει ζητήσει την παραμονή του Χρήστου Μπούρμπου. Και είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους και εφόσον υπάρξει συμφωνία τότε ο Χρήστος Μπούρμπος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook