Στο “κάδρο” ο Μουνάφο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί έναν από τους βασικούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και από την στιγμή που είπε “όχι” στον Πανθρακικό δεν αποκλείεται να βρει στην Κρήτη τον Παύλο Δερμιτζάκη!

O Χουάν Μουνάφο προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Πανθρακικού. Αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια, πέτυχε 1 γκολ και είχε 3 ασίστ αποτελώντας ένα σημαντικό γρανάζι στο ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής. 

Ο Αργεντινός μέσος διακρίνεται για το πανέξυπνο παιχνίδι του και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής ως κεντρικός χαφ. Από αμυντικός μέσος μέχρι επιτελικό χαφ, ο Μουνάφο ήδη δέχτηκε πρόταση από την διοίκηση του Πανθρακικού ωστόσο απάντησε αρνητικά δείχνοντας ότι επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Για τον ποδοσφαιριστή έχει εξαιρετική άποψη και ο Παύλος Δερμιτζάκης με τον οποίο συνεργάστηκε την προηγούμενη χρονιά ενώ στον ΟΦΗ θεωρούν ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε καλή ηλικία (20/3/1988).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook