Ατρόμητος για Σαρ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πληροφορίες από το ρεπορτάζ του  Ατρομήτου αναφέρουν πως ο Μοχάμετ Σαρ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Περιστερίου και να προορίζεται για αντικαταστάτης του Στάθη Ταυλαρίδη. 

Το πολύ καλό πρωτάθλημα που έχανε ο Μοχάμετ Σαρ δεν έχει περάσει απαρατήρητο από αρκετές ομάδες και μία από αυτές φαίνεται να είναι και ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Σενεγαλέζο προορίζοντας τον για αντικαταστάτη του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος πάντως έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και για να μείνει ελεύθερος θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου.

Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να μην αφήσουν “αμαχητί” την περίπτωση Σαρ, ωστόσο αν ο παίκτης δεν ρίξει τις απαιτήσεις του είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Για την ομάδα προέχει η οικονομική εξυγίανση και υπάρχει ένα συγκεκριμένο κασέ που θα κινηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τους ανθρώπους του συλλόγου να θέλουν να κινηθούν μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη.

Εφόσον πάντως Σαρ και ΟΦΗ δεν τα βρουν και ο Στάθης Ταυλαρίδης, μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο ΟΦΗ δεν θα αφήσει απαρατήρητη την περίπτωση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook