Την Παρασκευή το κρίσιμο Δ.Σ. της Football League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής
Για την Παρασκευή μετατέθηκε το Δ.Σ. της Football League και κατά συνέπεια εκείνη την ημέρα θα φανεί τι πρόκειται να συμβεί με τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του ΟΦΗ από τους λοιπούς εταίρους του…
Αρχικά, η συνεδρίαση της Λίγκας είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης ωστόσο όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής θα συνεδριάσει το πρωί της Παρασκευής (10.30). Όπως σας ενημέρωσε από χθες το gentikoule.gr, παρών στο Δ.Σ. αναμένεται να είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς προκειμένου να αποδείξει πως καταρρίπτεται η σκευωρία που πάει να στηθεί εις βάρος του μετά την απόφαση για να ψηφιστεί και όχι να περάσει τυπικά η πρόταση της ΕΠΟ ώστε να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για ΟΦΗ, Τρίκαλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League
Συνεδριάζει την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 και ώρα 10.30΄,το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως της Ε.Π.Ο. για μη ισχύ του συστήματος αδειοδότησης των ομάδων της FOOTBALL LEAGUE, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.2. Συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook