Όλο το βάρος στην προετοιμασία με πιθανότερο προορισμό την Ολλανδία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα δυνατά φιλικά και το… οικονομικό πλαίσιο της μετακίνησης στην Ολλανδία είναι οι δύο παράμετροι που εξετάζουν στον ΟΦΗ για την οριστικοποίηση του «που» θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους του ΟΦΗ προκειμένου να καταλήξουν στο αθλητικό κέντρο που θα βρεθεί η ομάδα στα μέσα Ιουλίου.

Ήδη, εξετάζονται 3 με 4 αθλητικά κέντρα στην Ολλανδία και σύντομα ο ΟΦΗ αναμένεται να καταλήξει σε κάποιο από αυτά για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Βασικές παράμετροι για να οριστικοποιηθεί η παρουσία του ΟΦΗ σε κάποιο από τα παραπάνω αθλητικά κέντρα αποτελεί η διεξαγωγή δυνατών φιλικών αλλά και (κυρίως αυτό) το να αποτελεί μια οικονομική επιλογή. Άλλωστε, στον ΟΦΗ θεωρούν ότι με το… σωστό ψάξιμο μπορεί η ομάδα να βρει ένα αθλητικό κέντρο στην Ολλανδία που θα είναι πολύ πιο οικονομικό από ότι στην Ελλάδα.

Επίσης, σημαντικός παράγοντας για να πάει η ομάδα στην Ολλανδία αποτελεί και η διεξαγωγή δυνατών φιλικών. Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνουν φιλικά που θα είναι ικανά για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα απ’ ότι να παίξει ο ΟΦΗ με ομάδες – μπυραρίες που βρίσκονται στην περιοχή!

Μόλις οριστικοποιηθούν οι δύο παραπάνω παράγοντες τότε στον ΟΦΗ θα καταλήξουν στο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook