Γιόρτασαν την άνοδο με προσκεκλημένο τον ΟΦΗ τα Χανιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα παιχνίδι γιορτή που το σκορ παρουσιάζει μικρή σημασία ο ΑΟΧ γιόρτασε την άνοδο του με προσκεκλημένο τον ΟΦΗ επικρατώντας με 5-1 της ομάδας νέων του Ηρακλειώτικου συλλόγου. 

Aποστολή στα Χανιά: Mανώλης Σαρρής

Το εορταστικό κλίμα υπήρχε, ο κόσμος όμως του ΑΟΧ, -ο οποίος καταχειροκρότησε τους παίκτες του ΟΦΗ- δεν ξεπέρασε τα 300 άτομα. Πάντως παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε ο κόσμος που περίμεναν οι άνθρωποι του ΑΟΧ, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και πανηγύρισαν την άνοδο του ΑΟΧ στην Football League.

Το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα με τον ΑΟΧ όπως είπαμε να επικρατεί με 5-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄με τον “κεραυνό” του Μποτωνάκη από τα 20 μέτρα να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Γιαγκιόζη. Ο ΟΦΗ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Μπολάκης έστρωσε στον Βλαχάκη, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Ο ΑΟΧ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου πήρε το προβάδισμα, καθώς στο 42΄ με σουτ ο Τσάτσος σημείωσε το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι διήρκεσε 30 λεπτά με τον ΑΟΧ να επικρατεί 5-1 τελικά πετυχαίνοντας 2 τέρματα με τον Πάγκαλο και ένα ακόμα με τον Μποτωνάκη.

Το live της αναμέτρησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook