Μαρινάκης: «Ο φάκελος του ΟΦΗ πρέπει να επανεξεταστεί»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με πρόταση του στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ πρότεινε την επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ. Τι απάντησε στο Δ.Σ. ο Ντίνος Μανταδάκης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ μιλώντας με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ του είπε χαρακτηριστικά: “Αν εισηγηθούμε την επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ, τότε θα είστε ευχαριστημένοι;”

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ μιλώντας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη του απάντησε λέγοντας ότι “εμείς ως ΠΑΕ ΟΦΗ κύριε Μαρινάκη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό το αίτημα. Άλλωστε, από την αρχή αιτούμαστε την επανεξέταση του φακέλου μας. Αν επανεξεταστεί ο φάκελος μας τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα να αποσύρουμε την προσφυγή μας από τα πολιτικά δικαστήρια”.

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και αναφερόμενος στην πρόταση του για επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ δήλωσε για αυτό το θέμα ότι «έκανα μια προσωπική τοποθέτηση για να βγούμε από το αδιέξοδο και είπα στον δικηγόρο του ΟΦΗ (Ντίνο Μανταδάκη) ότι φάκελος του ΟΦΗ πρέπει να επανεξεταστεί, αλλά δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook