Το πρωί της Τετάρτης η “μάχη” στην ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς διακοπές, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ προετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη της Τετάρτης, οπότε και θα εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει η ομάδα για την δικαίωση της στην υπόθεση της αδειοδότησης.

Το αίτημα για αναβολή που κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα – πέραν της απουσίας του Χάρη Γρηγορίου – ήταν και ένα σημείο στρατηγικής από τον ΟΦΗ προκειμένου να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που είχε για την δικαίωση του στον αγώνα της αδειοδότησης. Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την πίστη τους ότι ο φάκελος που έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ έχει σημαντικές πιθανότητες για να πάρει το “οκ” από την 5μελη επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Άλλωστε, όταν παίρνουν άδεια ΠΑΣ και ΠΑΟ (που έχουμε ακούσει τόσα για τους φακέλους τους), δεν μπορούν στον ΟΦΗ να μην πιστεύουν ότι η ομάδα θα δικαιωθεί από την 2βαθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Στον ΟΦΗ φρόντισαν στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε να κοιτάξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την εξέταση του φακέλου της ομάδας από την 2βαθμια επιτροπή και πλέον όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην “καυτή” Τετάρτη που θα κρίνει και τα πάντα στο κομμάτι της αδειοδότησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook