ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τον ΟΦΗ που πήρε την άδεια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγάλη δικαίωση για τον φετινό αγώνα του ΟΦΗ που πήρε την άδεια και πλέον κοιτάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη και περισσότερη αισιοδοξία!

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο καθώς η 2βαθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωση τον σύλλογο εγκρίνοντας τον φάκελο που εξετάστηκε σήμερα το πρωί στην Ομοσπονδία.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε σήμερα κάποια επιπλέον στοιχεία για τα οποία είχαν ζητηθεί διευκρινήσεις με την 2βαθμια επιτροπή να πείθεται για την μεγάλη πρόοδο που έκανε ο σύλλογος κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Παρόντες στην σημερινή εκδίκαση της έφεσης ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο λογιστής της εταιρείας Μανώλης Βασιλάκης καθώς και οι νομικοί εκπρόσωποι της Δημήτρης Καρπετόπουλος, Χάρης Γρηγορίου που είχαν αναλάβει τη νομική υπεράσπιση του ΟΦΗ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook