Θέλει και “10αρι” ο Δερμιτζάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί ο τεχνικός του ΟΦΗ και πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει ζητήσει από την διοίκηση του ΟΦΗ την απόκτηση ενός τερματοφύλακα αλλά και γενικότερη ενίσχυση σε όλες τις γραμμές περιμένοντας να δει τι πρόκειται να γίνει με τα θέματα των ανανεώσεων.

Πέραν των γνωστών αιτημάτων του Παύλου Δερμιτζάκη, ο 45χρονος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση και ενός επιτελικού μέσου που θα δώσει μια άλλη πνοή στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης εκτιμά αρκετά τους Μακρή, Βερόν, Λαμπρόπουλο που ουσιαστικά ήταν οι τρεις παίκτες που τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί κατά την διάρκεια της προηγούμενης περιόδου ωστόσο θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται ένας παίκτης που να έχει τα στοιχεία ενός “play maker”.

Κάτι σαν τον Βαϊρουά στον δικό του Πανθρακικό. Και ο Αϊτινός μέσος θα ήταν η καλύτερη επιλογή όμως το κασέ του θεωρείται – προς το παρόν – πολύ μακρινό (ξεπερνάει τις 150 – 200 χιλ. ευρώ).

Ο Δερμιτζάκης επιθυμεί την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που θα του δώσει την δυνατότητα να κάνει πιο ευέλικτη την μεσαία γραμμή στο 4-2-3-1 που εφαρμόζει κατά κόρον στις ομάδες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook