Συνεχείς συναντήσεις για το νέο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύωρες συζητήσεις μεταξύ των Πουλινάκη, Μαχλά και Δερμιτζάκη βρίσκονται σε εξέλιξη και στον ΟΦΗ καταστρώνουν τα πλάνα τους για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Η άφιξη του Παύλου Δερμιτζάκη στο Ηράκλειο σηματοδοτεί άμεσες εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την επόμενη περίοδο αναζητώντας τις καλύτερες επιλογές για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ συναντήθηκε με τους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Μαχλά όπου έθεσε επί τάπητος τα… αιτήματα που έχει: Δηλαδή, την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός στόπερ (σε περίπτωση που δεν μείνει ο Σαρ), δύο κεντρικών μέσων (ενός αμυντικού και ενός επιθετικού χαφ). Οι παραπάνω θέσεις είναι αυτές που «καίνε» τον Παύλο Δερμιτζάκη ενώ σε δεύτερη μοίρα μπαίνει η απόκτηση ενός δεξιού μπακ (είναι σε αναμονή οι υποθέσεις των Μπούρμπου, Ζαχαράκη και Αρκούδα).

Στον ΟΦΗ τονίζουν ότι η ομάδα θα είναι σε θέση να ενισχυθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό – πηγαίνοντας πάντα «ασορτί» με την οικονομική πολιτική που έχει χαραχθεί στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook