Δημοσιεύματα για Πετρόπουλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Sportday επαναφέρει το όνομα του Αντώνη Πετρόπουλου για τον ΟΦΗ.

Όλα βέβαια όπως έχει αναφέρει το Gentikoule έχουν άμεση σχέση με το αν θα υπάρξει πρόταση για τον Θανάση Παπάζογλου ενώ εκτός από τον Πετρόπουλο στα πλάνα της ομάδας βρίσκεται και ο Μάντζιος.

Aναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας: 

Πλάνο χωρίς τον Σάκη Παπάζογλου άρχισαν να καταστρώνουν στον ΟΦΗ.
Μπορεί ο 25χρονος φορ να μην έχει φέρει ακόμη πρόταση, αλλά στην κρητική ΠΑΕ ούτως ή άλλως φαίνεται να θεωρούν ασύμφορη τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του. μολονότι ο Παπάζογλου έκανε πολύ καλή χρονιά. 0 παίκτης, βάσει του ισχύοντος συμβολαίου, είναι να παίρνει τη νέα χρονιά τα διπλάσια από πέρυσι, συγκεκριμένα 180 χιλιάδες, ποσό απαγορευτικό για το οικονομικό νοικοκύρεμα που έχει αρχίσει η διοίκηση του Μάνθου Πουλινόκη. Ετσι. ήδη στο Ηράκλειο έχουν αρχίσει να βλέπουν εναλλακτικές λύσεις κι ένας παίκτης που τους γυαλίζει -ειδικά στον Νίκο Μαχλά- είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος. ο οποίος παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό Ομως, θεωρείται δύσκολη περίπτωση. Αφενός γιατί τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες κι αφετέρου διότι δεν είναι πολύ φτηνός. Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι ο ΟΦΗ θα το παλέψει.
Εκτός και αν ο μέχρι πρότινος επιθετικός βρει πρόταση από το εξωτερικό κι επιλέξει να ξενιτευθεί. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε μια τέτοια περίπτωση οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν καμία δυνατότητα να υποβάλουν ισόποση, έστω. προσφορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook