Στα «χέρια» του Πιλάβιου πλέον το παιχνίδι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ, πλέον το παιχνίδι για το θέμα του ΟΦΗ μεταφέρεται στην ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο που καλείται να δώσει την σωστή λύση. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ουσιαστικά έδειξε, τον δρόμο της δικαίωσης για την Κρητική ομάδα κάνοντας σαφές ότι η Σούπερ Λιγκ θα δεχτεί οποιαδήποτε απόφαση πάρει η ΕΠΟ.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η ίδια η Ομοσπονδία πλέον καλείται να αποφασίσει τι πρόκειται να κάνει ώστε μέχρι την Παρασκευή να έχει λήξει το θέμα. Και πραγματικά, εδώ που έφτασε η ιστορία ακόμα και οι ομάδες της Football League αποφασίσουν αρνητικά πάλι η ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο. Πάντως, σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές, χθες ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε επαφές με ανθρώπους του ΟΦΗ όπου τους ξεκαθάρισε ότι θα πάρει την απόφαση που χρειάζεται ώστε να απονείμει δικαιοσύνη.

Και ασφαλώς, όλοι μπορούν να είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην στάση που θα κρατήσει η ΕΠΟ και ο Πιλάβιος λόγω του πρόσφατου παρελθόντος όμως η αλήθεια είναι ότι πλέον οι συνθήκες είναι διαφορετικές καθώς υπάρχει και η σύσταση – εισήγηση της ΟΥΕΦΑ που αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν μπορούν να ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook