Και τώρα σειρά παίρνει το στόπερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Στάθη, στον ΟΦΗ προχωρούν τα μεταγραφικά τους ζητήματα με τον επόμενο στόχο να είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Με την απόκτηση του 26χρονου δεξιού μπακ, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Gentikoule για τις δύο μεταγραφές που αναμενόταν και πλέον από εδώ και στο εξής στον ΟΦΗ κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ. Που δεν αποκλείεται να είναι και δυο μιας και δεν φαίνεται να σημειώνονται εξελίξεις με την υπόθεση του Ντένις Σόουζα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει το όνομα του ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για άμεση άφιξη του εντός των επόμενων 24ωρων.

Μάλιστα, στον ΟΦΗ κινούνται γρήγορα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να δώσει το παρόν στην πρώτη προπόνηση της ερχόμενης Τρίτης στο «Γεντί Κουλέ».

Επιθυμία του Παύλου Δερμιτζάκη και πρόθεση των Πουλινάκη, Μαχλά είναι να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ σε ποσοστό 80% μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία (πιθανότατα) και στην συνέχεια θα γίνουν οι τελευταίες πινελιές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook