Mετρά αντίστροφα για την προετοιμασία

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας τους διανύουν οι παίκτες του ΟΦΗ και ήδη ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να μπει η Κρητική ομάδα σε.. τροχιά της σεζόν 2013-14.

Μετά την απόκτηση των Δασκαλάκη και Τριποτσέρη που έχουν ανακοινωθεί και επίσημα, έπεται συνέχεια με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τους Στάθη, Καλαϊτζιτς και Γκαλέτι.

Ο πρώτος θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και με την βούλα αφού έχει υπογράψει από την Παρασκευή και εν συνεχεία αναχώρησε για Αθήνα.

Ο Καλαϊτζιτς αφού έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Πλατανιά, έχει συμφωνήσει σε όλα να επιστρέψει στον ΟΦΗ και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ θα δώσει “παρών” και στην “πρώτη” της Τρίτης (25/6).

Ενώ ο Αργεντίνος Σούπερ Σταρ πέρασε χθες από εξονυχιστικές Ιατρικές εξετάσεις και μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του αφού αποδείχθηκε “ταύρος”.

Από κει και πέρα στον ΟΦΗ τις τελευταίες μέρες κινούνται για ακόμα μία μεταγραφή, που ενδεχομένως να “κλείσει” και μέχρι την επίσημη “πρώτη” της ομάδας, με κύριο στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Επιθυμία του Παύλου Δερμιτζάκη, και πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ, είναι να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του ΟΦΗ κατά ένα μεγάλο ποσοστό, μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και στην συνέχεια θα γίνουν οι τελευταίες προσθήκες. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook