Κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο Μιλιάζες ο ΟΦΗ – πιθανόν και αύριο στην Κρήτη! (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια ανάσα από την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ Κάρλος Μιλιάζες βρίσκεται ο ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να έχει τελειώσει η μεταγραφή του μέσα στα επόμενα 24ωρα!

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 32χρονο, πρώην πλέον, ποδοσφαιριστή της Ένωσης Παραλιμνίου αποκάλυψαν κυπριακά ΜΜΕ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και μάλιστα ο Μιλιάζες βρίσκεται πολύ κοντά στον ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ προέρχεται από μια εξαιρετική σαιζόν με την Ένωση Παραλιμνίου αποτελώντας ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του κυπριακού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις ενώ το αριστερό του πόδι είναι “φαρμακερό” και διακρίνεται για τις εξαιρετικές σέντρες του. Μάλιστα, βρισκόταν σε συζητήσεις με τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου δίχως ωστόσο να προχωρήσει παραπέρα το ενδιαφέρον.

Τον ποδοσφαιριστή τον έχει παρακολουθήσει ο Παύλος Δερμιτζάκης και η απόκτηση του ήταν δική του εισήγηση προς την διοίκηση του ΟΦΗ που προχώρησε στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή προτείνοντας του συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Μάλιστα, εφόσον οι διαπραγματεύσεις λήξουν θετικά δεν αποκλείεται ο Μιλιάζες να έρθει στο Ηράκλειο και την Δευτέρα προκειμένου να δώσει το παρόν στην “πρώτη” της ερχόμενης Τρίτης.

Δείτε μερικά videos με τον Κάρλος Μιλιάζες