Τριποτσέρης: “Να φανώ αντάξιος αυτής της μεγάλης ομάδας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 27χρονος αμυντικός του ΟΦΗ έφτασε στο Ηράκλειο και το Gentikoule ήταν το μοναδικό μέσο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” μεταφέροντας σας με video τις δηλώσεις του. “Τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΟΦΗ” τόνισε ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Eκ μέρους του ΟΦΗ, τον υποδέχτηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Μανώλης Χρονάκης και στην συνέχεια οι δύο αναχώρησαν προκειμένου ο Τριποτσέρης να εγκατασταθεί μόνιμα στο Ηράκλειο.

Αρχικά, ο έμπειρος στόπερ είπε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών αυτής της μεγάλης ομάδας” και πρόσθεσε αναφερόμενος στους λόγους που τον έκαναν να πει το “ναι” στην πρόταση του ΟΦΗ: “Ο προπονητής και ο πρόεδρος μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Έτσι, δεν είχα καμία αμφιβολία για να πάρω την απόφαση να έρθω στην Κρήτη”. Επίσης, για το γεγονός ότι πλέον θα παίζει στο “Γεντί Κουλέ” ως… παίκτης του ΟΦΗ και όχι ως αντίπαλος του πρόσθεσε λέγοντας ότι “όσο για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ, ο Θοδωρής Τριποτσέρης επισήμανε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Σούπερ Λιγκ  με την φανέλα του ΟΦΗ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.