Δέκα συμβόλαια λήγουν σήμερα και περιμένουν απαντήσεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δέκα συμβόλαια ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ λήγουν σήμερα και περιμένουν απαντήσεις για το τι πρόκειται να συμβεί εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περίοδου. Το gentikoule.gr αναλύει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Σταυρακάκης, Κιάσσος, Βλόνταρτσικ, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Καμπάνταης είναι τα συμβόλαια που λήγουν σήμερα ενώ ήδη παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελούν οι Φραντς Μπερτίν, Μπόζινταρ Τάντιτς. Στους παραπάνω ποδοσφαιριστές πρέπει να προσθέσουμε και τους Κατσικογιάννη, Ζορμπά που λήγουν οι δανεισμοί τους και ουσιαστικά από σήμερα είναι ελεύθεροι από τον ΟΦΗ.

Το gentikoule.gr αναλύει την κάθε περίπτωση για τα δεδομένα που ισχύουν…


Κώστας Σταυρακάκης:
Φέτος ολοκληρώνεται το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2008. Στάθηκε άτυχος γιατί τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει όλη την φετινή χρονιά. Όλα είναι “ανοικτά” για τη νέα σαιζόν και για την παραμονή του στην ομάδα.


Κώστας Κιάσσος:
Επέστρεψε στον ΟΦΗ και μετά από μια “γεμάτη”, από συμμετοχές, διετία με την ομάδα ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του. Μπορεί να έχει πατήσει τα 35 ωστόσο η εμπειρία του αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις του δίνει ένα “συν” για τη νέα χρονιά. Ωστόσο και η δική του περίπτωση είναι ανοικτή για τη νέα σαιζόν λόγω της ηλικίας του αλλά και της πληθώρας επιλογών που υπάρχουν στην άμυνα και την μεσαία γραμμή.


Πιότρ Βλόνταρτσικ:
Θεωρείται ένας από εκείνους που θα αποτελέσουν παρελθόν από τον ΟΦΗ καθώς ο Πολωνός επιθετικός δεν έδειξε ότι μπορεί να ακολουθήσει τα στάνταρ της προηγούμενης χρονιάς.


Ανέστης Αγρίτης:
Την δική του περίπτωση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ


Παναγιώτης Μπαρτζώκας:
Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει εκτός γηπέδων για το μεγαλύτερο μέρος της φετινής περιόδου. Θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του.


Πολυχρόνης Βεζυρίδης:
Μπορεί να βρίσκεται στα 37 προς 38 ωστόσο τα δύο χρόνια που υπερασπίστηκε την εστία του ΟΦΗ αποτέλεσε τον “φύλακα – άγγελο” της. Θεωρείται δεδομένο ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης για τη νέα χρονιά συμπληρώνοντας την τριάδα των γκολκίπερ.


Χρήστος Μπούρμπος:
Από τον Γενάρη και μετά ανέβασε στροφές αποτελώντας ένα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ΟΦΗ. Είναι δεδομένη η επιθυμία του Αναστόπουλου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του ΟΦΗ όπως και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου.


Λεωνίδας Καμπάνταης:
Ο έμπειρος επιθετικός αναγεννήθηκε στο Ηράκλειο βάζοντας την “σφραγίδα” του στον ΟΦΗ του δευτέρου γύρου. Πέτυχε 6 γκολ και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ όπως και του συλλόγου να κρατήσει έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο για τη νέα χρονιά.


Παναγιώτης Ζορμπάς: Ο “Ζορμπίνιο” δεν είχε φέτος την ενέργεια που έδειξε στο περσινό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχει θέση ρολίστα στο ρόστερ του ΟΦΗ. Η παραμονή του στην ομάδα είναι 50 – 50 καθώς είναι δεδομένο ότι και ο ίδιος θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ από την πλευρά της ομάδας υπάρχει η αίσθηση για “αναβάθμιση” της μεσαίας γραμμής.


Γιώργος Κατσικογιάννης:
Ο “Κατσίκο” έχει δεθεί με τον ΟΦΗ και οι ικανότητες του είναι δεδομένες. Επιστρέφει στον Ολυμπιακό και πρόθεση δική του είναι να παραμείνει εκεί. Βέβαια, αν ο Βαλβέρδε αποφασίσει να τον παραχωρήσει ξανά δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Όμως με τα τωρινά δεδομένα ο Κατσικογιάννης επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook