Πανστρατιά του ΟΦΗ στην Αθήνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πανέτοιμος για να δώσει την μεγαλύτερη μάχη του είναι ο ΟΦΗ που αναμένεται να έχει πολυπρόσωπη εκπροσώπηση και «βροντερή» φωνή σε ΕΠΟ και Football League. Τον σύλλογο θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς που είναι έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα εκπροσωπώντας έναν ολόκληρο λαό που είναι στο Ηράκλειο περιμένοντας να μάθει τα ευχάριστα νέα.

Μαζί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ θα βρίσκεται στις δύο «καυτές» συνεδριάσεις και ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας Ντίνος Μανταδάκης που έδωσε τον δικό του αγώνα την Τετάρτη στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ.

Ο Νίκος Μαχλάς γνωρίζοντας την κρισιμότητα των αυριανών αποφάσεων θα βρεθεί στο Δ.Σ. της Football League για πρώτη φορά την φετινή περίοδο και αυτό το γεγονός αποδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Άλλωστε γνωρίζουν στον ΟΦΗ το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από τα «γκρουπ» ομάδων που έχουν διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αναμφίβολα η παρουσία και το ειδικό βάρος του Νίκου Μαχλά αναμένεται να παίξει τον δικό του καθοριστικό ρόλο. Μαχλάς και Μανταδάκης θα βρεθούν στα γραφεία της Football League ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η εκπροσώπηση που θα έχει ο ΟΦΗ στα γραφεία της ΕΠΟ.

Και μπορεί ο Νίκος Μαχλάς με τον Ντίνο Μανταδάκη δεν θα είναι οι μόνοι που θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς έστειλαν επιστολή ζητώντας να δώσουν το παρόν και θα το κάνουν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Χρήστο Μιχαλόπουλο.

Συν τοις άλλοις, το παρόν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ αναμένεται να δώσει και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης που θα ταξιδέψει το πρωί από το Ηράκλειο για την Αθήνα καθώς γνωρίζει και ο ίδιος την κρισιμότητα της αυριανής ημέρας. Εκτός όλων των παραπάνω, στην Αθήνα θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου που έχει κάνει αίτημα ώστε να βρίσκεται στο Δ.Σ. της ΕΠΟ παίρνοντας θέση για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες.