Κατατέθηκε ο φάκελος με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρ’ όλα αυτά, με τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν, στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ακόμα και αν υπάρχουν εκκρεμότητες τότε με τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν και τα θέματα που θα διευθετηθούν, ο σύλλογος θα είναι σε θέση να δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης. Όπως συνέβη και το περσινό καλοκαίρι όπου ο φάκελος του ΟΦΗ απορρίφθηκε από το πρωτοβάθμιο όργανο όμως στην συνέχεια και αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες – η Κρητική ομάδα δικαιώθηκε ομόφωνα από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων.

Και αναμφίβολα στις τάξεις του κόσμου επικρατεί μεγάλη αγωνία αφού όλοι φέρνουν στο μυαλό τους τις περσινές στιγμές που έζησαν με τόσο μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να… περάσει ένας μήνας στους δρόμους με τον κόσμο του ΟΦΗ να δίνει την δική του μάχη.

Στην προκήρυξη της αδειοδότησης υπάρχει μια ακόμη «ημερομηνία» η 20η Απριλίου, η οποία αφορά στην κατάθεση συμπληρωματικών στοιχείων για το διοικητικό και οργανωτικό μέρος (όχι το οικονομικό), αλλά στην κρητική ομάδα αισιοδοξούν ότι εφόσον υπάρχει η οικονομική ρευστότητα, να τα καταφέρουν.

Όπως γίνεται κατανοητό, το θέμα της αδειοδότησης εξαρτάται αποκλειστικά από την εύρεση του 1 εκ. ευρώ. Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και υπάρξει τελικά συμφωνία ανάμεσα στον ΟΦΗ και την πλευρά του Θεόφιλου Φαγαδάκη, το ζήτημα της άδειας συμμετοχής πρέπει να θεωρείται τυπικό θέμα…