Νέα παράταση στην αγωνία για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα παράταση δίνεται στην αγωνία του ΟΦΗ και των χιλιάδων φιλάθλων του καθώς η ΕΠΟ δεν πήρε οριστική απόφαση για το θέμα του ΟΦΗ παραπέμποντας το στη νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας.

Έτσι, η οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπου και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΦΗ έπειτα από διάρκεια δύο ολόκληρων μηνών. Η ΕΠΟ δεν πήρε την οριστική της απόφαση καθώς επικαλέστηκε τις αποφάσεις της βκαι της Football League που είπαν “όχι” στην εισήγηση της Ομοσπονδίας για να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για την φετινή περίοδο.

Από την πλευρά του ΟΦΗ δεν είδαν αρνητικά τις σημερινές εξελίξεις αφού θεωρούν ότι από την στιγμή που δεν πάρθηκε οριστική απόφαση από την πλευρά της ΕΠΟ, παραμένει ζωντανό το όνειρο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Πάντως, ήδη η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, που παραμένει στην ΕΠΟ, ετοιμάζει τις επόμενες ενέργειες της ενώ όλα δείχνουν ότι η υπόθεση, εφόσον δεν παρουσιαστεί άλλη εξέλιξη, οδεύει ολοταχώς για την εκδίκαση της προσφυγής του ΟΦΗ στις 7 Ιουλίου από το εφετείο Αθηνών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook