Νέο και πιο δυνατό τεστ για τον ΟΦΗ κόντρα στην Σερκλ Μπριζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το δεύτερο φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο δίνει ο ΟΦΗ που θα αντιμετωπίσει στο “Γιαν Μπρεϊντέλ” την Σερκλ Μπριζ (LIVE 19.30 Novasports 1 / Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) με τον Παύλο Δερμιτζάκη να προχωράει σε νέες δοκιμές με μοναδικό στόχο να είναι πανέτοιμη η ομάδα κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε τέτοια παιχνίδια, τα αποτελέσματα έρχονται όχι μόνο σε δεύτερη αλλά σε τρίτη και σε τέταρτη μοίρα. Κάπως έτσι αντιμετώπισαν στον ΟΦΗ το χθεσινό αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού αγώνα μετά από έναν ολόκληρο μήνα. Ένα αποτέλεσμα, βέβαια, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και εντελώς διαφορετικό αν οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν γκολ 1 από τις 13 (!) τελικές προσπάθειες που είχαν κόντρα στους Ολλανδούς της Φένλο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Σερκλ Μπριζ και θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι έχει βρεθεί ένας βασικός κορμός εν όψει της νέας περιόδου αφού μετά από 25 ημέρες προετοιμασίας η ομάδα δημιουργήθηκε από την αρχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook